- Logistikkompagniet er en virksomhed, der har vist, at det godt kan lade sig gøre at kombinere vækst med et stort samfundsansvar, og det gør dem til en fortjent vinder af CSR People Prize 2016, sådan lød en del af begrundelsen fra juryen.

NATTERAVNE SØGES:

Logistikkompagniet søger fuldtids lagermedarbejdere til natarbejde

Spændingen blev udløst torsdag eftermiddag den 28. april 2016, da borgmester Pernille Beckmann afslørede, at ErhvervsCentrets bestyrelse har valgt at give årets erhvervspris til Logistikkompagniet.

Den daglige leder af kontoret i Videnparken bliver Michael Meier Østergaard, som har kontakt til Logistikkompagniets nuværende kunder i Trekantområdet. 

Er du super sælger og på udkig efter et job, hvor produktet er innovative logistikløsninger, søger vi en engageret person til vores organisation.

Du har stor energi på at opdrive og dyrke nye kunder, der ønsker gennemtænkte logistikløsninger.

I 2014 fik Logistikkompagniet Børsens Gazelle status.

Jobbet

Primært salg i Jylland, hvor du i tæt sparring med vores salgschef/direktør skal drive og udvikle salget til nye dimensioner.

Kunderne findes inden for alle segmenter både i den private og offentlige sektor.

Vi forventer af dig, at du kan og vil bidrage til udvikling, segmentering og opsøgning af nye kundeemner.

Du skal være ude hos kunderne, hvor salget foregår. Du er selv i stand til at være egen ”mødebooker” og udfylde din kalender med aftaler, opsøgende aktiviteter, netværk, etc.

Dine kompetencer

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende. Af natur skal du være et lyttende menneske, da dette er en nødvendighed for at forstå vores kunders behov og få succes i dit job.

Du trives med opsøgende salg og henter din energi ved at lande ordrerne. Du evner at sætte kunden i centrum på dine møder, hvor du skal være løsningsorienteret og idéskabende i dialogen med kunden.

Du har min. 3-5 års erfaring med salg.

Du stiller selv egen bil til rådighed. Du bor sikkert i Midtjylland. Du tilbringer meget af din tid på landevejen på vej ud til kunderne.

Vi tilbyder

Fast månedsløn + provision og kørselsgodtgørelse.

Vi du med på holdet?

STILLINGEN ER BESAT.

Læs mere på: www.logistikkompagniet.dk

Logistikkompagniet ApS deltager på Nordic Delivery Conference - NDC. Kom og mød os, og lad os bl.a. få en snak om vores WMS, Diracom-Lager. Det er et smart og intelligent WMS.

Lørdag d. 22. november var 9.A fra Arenaskolen på arbejde i Logistikkompagniet.

Logistikkompagniet søger et salgstalent til strategisk mødebookning.

Kunder, leverendører, personale mv. inviteres hermed til fødselsdag...

Logistikkompagniet deltager i Scleroseforeningens gå -event MS WALK AND TALK i Valbyparken, søndag d. 21. september 2014. Udover, at vi har inviteret alle vores ansatte, der ønsker at deltage, til et hyggeligt arrangement, donerer vi yderligere et beløb til støtte for foreningen.