Haderslev Arbejdsmarkedsudvalg roser Logistikkompagniet

Politikere fra Haderslev Arbejdsmarkedsudvalg har været på besøg hos Logistikkompagniet i Vojens for at se, hvordan vi i tæt samarbejde med Haderslev Jobcenter har skabt nye arbejdspladser i det Sønderjyske.

Det vare et imponeret Arbejdsmarkedsudvalg, som roste os for de smilende medarbejdere og det høje humør midt i en travl hverdag.

Formålet med besøget var med egne øjne se, hvordan vi arbejder med at hjælpe borgere tilbage på arbejdsmarkedet. Dette blev ekstra konkret, da en tidligere kollega tilfældigvis mødte op med slik og kage og kunne fortælle de besøgende, hvor glad han var for sin tid hos os.

Besøget kommer efter et tæt parløb med Jobcentret i Haderslev, som har fundet jobkandidater samt hjulpet med et støttende forløb eksempelvis via løntilskud og praktik.

Jobkonsulent Henrik Jacewicz fortæller efter besøget: ”Vi har et fantastisk samarbejde med Logistikkompagniet og sætter stor pris på det. Alt er lyserødt set fra vores side, og vi vil gerne have flere virksomheder af samme type.”

Henrik fortsætter:

”Vores kontakt ved Logistikkompagniet, Ole Christensen, er en ildsjæl og god til at fortælle. Det giver os som besøgende en forståelse for hvilke krav, der stilles til at arbejde inden for lagerdrift. Det er godt at møde en fyr som Ole, så vi kan skabe gode relationer til virksomhederne.”

For Logistikkompagniet er målet med samarbejdet umiddelbart meget konkret. Nemlig at få dygtige medarbejdere, som kan hjælpe vores kunder bedst mulig. Social ansvarlighed indgår dog naturligt i vores måde at arbejde på.

Teamleder hos Logistikkompagniet Ole Christensen uddyber:

“Vi er utrolig glade for vores gode relation til Haderslev Jobcenter. Vi er i løbende kontakt med Henrik Jacewicz, der har hjulpet os med at finde gode og dygtige medarbejdere. Når vi så yderligere kan tage et socialt ansvar og hjælpe borgere ind på arbejdsmarkedet, så gør det os ekstra glade.”