Logistikkompagniets ’soldater’

Carsten Moberg sætter Logistikkompagniet på landkortet i 2009.

Forud er gået en ansættelse i en anden logistikvirksomhed, men krisen kradser, og Carsten overtager kundeporteføljen for at starte sin egen virksomhed.

Et nyt navn skal der til, og den kommende virksomhedsejer går i gang med at summe over, hvad der passer til de visioner, han har for sit nye firma.

Firmanavnet kommer til Carsten som et lyn fra en klar himmel.

Jeg kan huske, at jeg gik ind ad døren til Flemmings kontor med armene over hovedet og sagde: Vi skal da hedde Logistikkompagniet”, tænker Carsten tilbage.

Flemming er Carstens kollega igennem mere end 20 år, og han er helt med på, hvor Carsten vil hen med navnet.

Vi er jo som en deling – et kompagni – af ’soldater’, der kommer ind på arbejdspladsen og ordner og tager ansvar for alle opgaverne”, fortæller Logistikkompagniets stifter ivrigt.

Der var dog et bump på vejen, inden firmaet kunne gå i luften på internettet. Navnet var nemlig allerede registreret i en andens navn.

Det var der heldigvis råd for.

Jeg har trådt mine barnesko i transport- og logistikverdenen, så jeg har et kæmpe netværk. Det viser sig hurtigt, at jeg kender den person, der ejer domænet logistikkompagniet.dk. Jeg tager kontakt til ham, og en god snak og seks flasker rødvin senere er navnet mit”, beretter Carsten med et smil.

Derfra er det gået stærkt, og i dag er Logistikkompagniet en særdeles solid og driftig virksomhed bygget på et fundament af rummelighed, respekt og åbenhed. Mere end 100 ansatte i afdelinger på både Sjælland og Fyn samt i Jylland tager sig professionelt og velkvalificeret af lagerdrift, projektløsning, og lettere produktion.