Salg

Salg

Jan Glintborg

Kundelogistikchef

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har siden 1. oktober 2017 været kommerciel ansvarlig for hele Danmark.
Samtidigt har jeg driftsansvaret for vest Danmark.
Som ansvarlig for opbygningen af afdeling Vest har jeg det fulde ansvar for både kunder og drift - en rolle, jeg ikke har prøvet før, og som jeg finder utrolig spændende.
Hverdagen hos Logistikkompagniet er præget af korte beslutningsveje, en høj vidensdeling og ikke mindst en pionerånd med en stor stolthed for de opnåede honoreringer - både erhvervspris og ikke mindst CSR pris. Det er drivkraften herfra, jeg vil benytte til at opbygge vores ny afdeling i Vest.

 
 

Drift

Drift

Jens Sommermark

COO, Sjælland

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været ansat siden 2013 og oplever stadig, at to dage sjældent er ens.
Som driftschef med bl.a. ansvaret for én af vores store og gode kunder har jeg det overordnede ansvar for deres produktion.
Med en varierende hverdag stræber jeg altid efter at gøre dagen bedre end dagen før - både i forhold til resultater og humøret på arbejdspladsen.
Det er vigtigt for mig, at medarbejderne er glade, når de er på arbejde, for udover de personlige gevinster skaber glæde og godt humør automatisk høj produktivitet.

Flemming Sode

Transportchef

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været en del af Logistikkompagniet siden 2010 og sidder i dag som transportchef med fokus på chaufførleje.
Derudover involveres jeg dagligt i alt fra forretningsudvikling til drift og salg – og der er sjældent langt fra idé til handling, hvilket giver en spændende og varieret hverdag.
I det daglige lægger jeg stor vægt på, at mit arbejde afspejler den professionalisme og økonomiske og sociale ansvarlighed, som er en del af Logistikkompagniets vision.

Lennie Lyberg

Teamleder,

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg er en del af vores Teamleder-gruppe som arbejder ude i marken hos eksisterende og nye kunder.

Jeg lytter til kundens behov og sikrer, at vi kan leve op til den standard der forventes.
Tæt samarbejde og kommunikation med kunderne er en af mine kærneværdier.

Bo Simonsen

Teamleder, Sjælland

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været ansat i Logistikkompagniet siden 2009 og sidder med ansvaret for vores nuværende kunder, at vi bliver hos kunden og hele tiden vokser med opgaven. Som en del af denne opgave har jeg ansvaret for de medarbejdere, der arbejder på eksterne lokationer og for, at alle regler, sikkerhedsforanstaltninger mv. overholdes.
Når man arbejder på at løse kundernes udfordringer er to dage aldrig ens. Der er hele tiden nye situationer, der skal løses, og udfordringen ved at matche kundens behov og vores ressourcer. Der er masser af muligheder for udvikling på alle kanter - og det er motiverende!

Michael Carstensen

Teamleder, Sjælland

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været en del af Logistikkompagniet siden 2015 og er teamleder.
Jeg motiveres af de daglige logistiske opgaver med at få opgaver og bemanding til at gå op i en højere enhed, men i høj grad også af de mange glade kolleger, jeg arbejder sammen med.
Jeg lægger stor vægt på aktivt at lytte til løsninger såvel som problemer, opsætte klare mål for medarbejderne samt uddelegere opgaver og ansvar. Jeg er nemlig af den overbevisning, at glade, tilfredse og motiverede medarbejdere giver de bedste resultater.

Brian Johansen

Teamleder, Sjælland

Læs mere om mig

Mere om mig

Tekst på vej

Morten Taarnager

Teamleder, Sjælland

Læs mere om mig

Mere om mig

Tekst på vej

Jesper Lentz

Teamleder, Sjælland

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været i Logistikkompagniet siden 2016.
Med det daglige ansvar for mandskabsplanlægning, kundekontakt samt udskrivning og afmelding af pluk har jeg mulighed for hele tiden at udvikle mine færdigheder og prøve mig selv af. Der er hele tiden en ny situation eller udfordring, der skal tages stilling til - en alsidighed i dagligdagen, som jeg lægger særlig vægt på.

Dorthe Jensen

Teamleder

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været ansat som teamleder i Logistikkompagniet siden oktober 2017.

Hver dag er fyldt med spændende og udfordrende opgaver, hvor jeg har ansvar for blandt andet planlægning af logistik, produktion og processer med fokus på hele kundens supply chain.

Jeg arbejder hele tiden i tæt samarbejde med medarbejdere og kunden for at finde de bedste løsninger.

Jeg synes det er meget vigtigt at medarbejderne inddrages mest muligt, sådan at de produktioner vi arbejder med hele tiden optimeres bedst muligt, så vi kan levere både høj kvalitet og service.

Forretningsudvikling

Carsten Moberg

CBDO

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg startede virksomheden op i 2009 og arbejder i dag med udvikling af virksomheden gennem nye forretningsområder og kundemuligheder.
Jeg samler meget inspiration fra andre og leder hele tiden efter nye spændende ting, der kan blive en del af Logistikkompagniet.
Den konstante idéudvikling og søgen efter nye interessante forretningsområder giver nogle meget forskellige og spændende arbejdsdage - i praksis må jeg dog argumentere for og dokumentere alle de gode idéer, før vi implementerer dem i Logistikkompagniet.

 
 

Administration

Administration

Jan Dewald Hansen

Adm. Direktør

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været en del af Logistikkompagniet siden januar 2017. Jeg motiveres af kombinationen af den strategiske virksomhedsudvikling og taktiske/operationelle sparring med den daglige driftsledelse. Min fornemmeste opgave er til en hver tid at have en attraktiv og relevant virksomhed – for såvel kunder som medarbejdere. Jeg stræber efter glade, tilfredse og motiverede medarbejdere ved bl.a. at sætte klare mål og rammer samt uddelegere arbejdsopgaver og give ansvar.

Karin Hoffmann Jackowski

PA, Salg

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været ansat som PA for Adm. direktør siden 2015.
Jeg trives i den udadvendte rolle, og nyder derfor mine daglige opgaver, der indebærer alt fra kundekontakt, kalenderstyring og mødebookninger til udarbejdelse af præsentationer, oprettelse af kunder og personale - og meget mere.

  • 70 20 90 16
  • kaho@logistikkompagniet.dk
  • Se profil

Thomas Kramer

HR, IT & Markedsføring

Læs mere om mig

Mere om mig

Jeg har været ansat siden 2013, og i løbet af de seneste fem år har mit ansvarsområde været IT med en række bi-opgaver som markedsføring, HR og hjælp til den administrative del af vores virksomhedscenter.
Med en masse forskellige opgaver kommer en masse ansvar, og netop derfor er mit job spændende.
Udover at udføre et stykke arbejde i høj kvalitet, lægger jeg stor vægt på at hjælpe mine kolleger med dagligdagens store og små udfordringer, så deres hverdag forløber så let som muligt - også selvom IT-udfordringerne opstår, når jeg har fri.

Trine Susé

Kompetencechef

Læs mere om mig

Mere om mig

Tekst er på vej

  • 70 20 90 16
  • tes@logistikkompagniet.dk