Stifter & adm. Dir. Carsten MobergOm Logistikkompagniet ApS

Logistikkompagniet blev stiftet i september 2009 efter grundig forberedelse af den rette organisation og de ønskede serviceydelser.

Vores vision er: ”At være den bedste leverandør af fleksibel in-house lagerservice, som enhver kunde med eget lager kan ønske sig”.

Vores kunder udtrykker meget stor tilfredshed og vi ved, at vi dækker et vigtigt behov for fleksibel og resultatbetalt logistikservice. Vi arbejder ganske enkelt ud fra omhu og med høj resultat-orientering.

Vores teamwork indadtil gør, at vi altid kan løse opgaver hurtigt og med høj kvalitet inden for adskillige brancher. Dette udtrykker vi således:

Hos os har enhver ansvar for at have en praktisk indstilling til tingene. Vi løser opgaverne samlet som team – også når det i nogle tilfælde blot er en enkelt medarbejder, som er afsted hos kunden!”   – Distriktchef Flemming Sode

Vi lægger stor vægt på at være brobyggere og skabe netværk til gavn for alle parter. Derfor kan vi ofte hjælpe med alle typer ”skæve” eller særlige behov: Hvis ikke vi har kompetencen i huset, henviser vi hellere end gerne til en kvalificeret person i vores omfattende netværk – til uformel eller professionel sparring.

 

Logistikkompagniet har fået en grøn smiley