Resultatafregning

Hos Logistikkompagniet er vores målsætning den, at vore arbejdsresultater hos kunden skal være lidt mere værd, end det vi fakturerer.

Kort sagt ønsker vi: "At være den bedste leverandør af fleksibel in-house lagerservice, som enhver kunde med eget lager kan ønske sig”.

Derfor arbejder vi med Resultatafregning.

Det vil sige, at vi, overalt hvor det er muligt, giver en garanteret fast pris pr. enhed. I dag udfører vi opgaver med Resultatafregning inden for bil- & container-tømning, Pluk & Pak samt Displaypakning. Også til datafangst-opgaver kan vi som regel give en fast pris pr. enhed, dog afhænger det af opgavens art.

Denne afregningsform er unik på det danske marked.

Vi lader vores samlede enhedspris sammenligne med alle andre løsningsmuligheder hos kunden og med det bedste alternativ i markedet (selvom det bedste alternativ sjældent kan garanteres hverken resultat- eller prismæssigt på forhånd).

Derfor siger vi: Lad os give en prøve på, hvad vi duer til, i et hjørne af din forretning. Vi er klar til at demonstrere, at Logistikkompagniet giver dig som kunde nogle nye strenge at spille på i tilrettelæggelsen af både faste, sæsonbetonede og projektrelaterede opgaver.

 

Skal vi skabe værdi for dig?

Se hvordan Logistikkompagniet skaber værdi for dig