Displaypakning

Logistikkompagniet leverer færdig displaypakning med god totaløkonomi. Det gør vi fordi vi har forståelse for hele det værdi-system som displaypakningen indgår i, fx:

  • Timing således at opstart, varemodtagelse, kontrol af elementer, pakning og afsendelse sker rigtigt.
  • Kvalitet således at de færdige displays matcher de kreative idéer fra salg & marketing og således at displayet fragtes og let opsættes korrekt.
  • Håndtering & data-styring undervejs herunder rapportering til de rette parter.
  • Fra vores omfattende kompetence netværk bidrager vi med ”missing details”, bl.a. viden om emballage, special leverandører mv.

Via kunde login hos os får du optimal materiale- og opgavestyring således at alle elementer kan defineres præcist og danne reference for opgaven. Når du lader os indgå i din displaypakning sikrer du høj kvalitet, ret timing og pålidelig service til en konkurrencedygtig totalpris.

Relabeling og ompakning

Vi kender betydningen af relabelling opgaver og er i stand til at gennemføre dem smidigt under hensyntagning til lagerets normale drift og datakvalitet. Det samme gælder alle opgaver med ompakning. Vi giver hurtigt en fast pris på opgaven og disponerer selv alle ressourcer til at løse den inden for den aftalte tidsfrist. Du afregnes kun for det vi udfører – uden hensyn til hvor mange mand opgaven kræver.

Krympefoliering og banderolering

Det er vigtigt, at ens produkter ser flotte ud og samtidig er delvist beskyttet med f.eks. film. Begge dele kan vi gøre med krympefoliering og banderolering.

Krympefoliering sikrer at dine produkter fremstår flotte og samtidig sikrer emballageformen dem også under f.eks. transport. Desuden er krympefoliering også en økonomisk og miljøvenlig emballageform.

Banderolering er mere til enkelte eller bundt af produkter og fungerer kun til mindre stabilisering af produkterne. Banderolering er velegnet sampak, branding, hvor der f.eks. skal noget grafisk som logo på eller hvis der skal etiketter på, som ikke må sidde direkte på selve produktet.

Fælles for disse to maskiner er, at de er meget økonomiske og vi derfor kan give et yderst fornuftigt tilbud på langt de fleste opgaver.

 

Vil du have hjælp til displaypakning, relabeling, ompakning, krympefoliering eller banderolering?