Statsministeren besøger Logistikkompagniet

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har været på besøg. Formålet med besøget var at se, hvordan Logistikkompagniet arbejder målrettet med at bringe udsatte borgere ind på arbejdsmarkedet.

En af disse borgere er Samir, der er én af vores syriske flygtninge. Samir har være en del af virksomheden i 4 år nu og er en højt værdsat medarbejder.

Under besøget fik statsministeren talt med Samir, som kunne fortælle om de positive resultater og den værdi, det har givet ham at komme i arbejde.

Der blev også tid til en snak med vores CSR-koordinator, som sørger for at optimere samarbejdet med kommunerne på den ene side, og på den anden side konstant søger at få kollegaer til at tage flyvefærdige borgere ind i deres teams.

Statsministeren var tilfreds efter besøget og sagde:

”Jeg tager en masse godt med fra besøget. Det går super godt i Danmark i øjeblikket. Der er beskæftigelsesfremgang i Danmark. Derfor er det fedt at besøge en virksomhed, der går en mil ekstra for at hjælpe borgere ud på arbejdsmarkedet.”

Udover den personlige værdi for de ansatte har arbejdet en kontant værdi for samfundet. Når vores beskæftigelsesindsats i 2018 opgøres via Den Sociale Beregner har den sparet det danske samfund for mindst 4 mio. kr.

Sammenligner vi det med koncernen ISS, så sparede ISS Danmark i 2018 det offentlige for 40,5 mio., selvom de er mange gange større end Logistikkompagniet.