Dine faciliteter - vores medarbejdere

Fleksibel bemanding

– Hvorfor vælge Logistikkompagniet?

Fleksible bemandings-løsninger

Med Logistikkompagniets fleksible bemandingsløsninger og med vores medarbejderes erfaring og engagement er din virksomhed godt rustet til hverdagens opgaver og morgendagens konkurrence. Vi kan hjælpe med alle de logistiske opgaver – både som samlet løsning og enkelte services.

Et fleksibelt og skalérbart samarbejde sikrer, at I ikke skal være bekymrede over bemandingsløsningen ved spidsbelastninger, sygdom eller døde perioder.

Har du nogle spørgsmål?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Hvorfor skal du vælge os

Med outsourcing af lagerbemanding til os opnår du adgang til en stor skare af kompetente logistikmedarbejdere på yderst fleksible og skalerbare vilkår. Vi arbejder direkte i dit eget IT-system, dine egne bygninger og egne processer.

Da vores produktion sker i hele verden, og vores containere kommer fra hele verden, kan der nogle gange opstå problemer med forsinkelser, der gør, at vi modtager flere containere af gangen. I de situationer er det værdifuldt for vores forretning, at Logistikkompagniet kan træde til ved spidsbelastninger med det samme
Niels-Christian Johansen
Outfit international