OM LOGISTIKKOMPAGNIET


OM LOGISTIKKOMPAGNIET A/S

Hos Logistikkompagniet leverer vi professionelle og fleksible bemandingsløsninger inden for lager og logistik til offentlige og private virksomheder. Vores kernekompetence er inhouse lagerlogistik – det har vi mere end 8 års erfaring med.

I kundens egen lagerfunktion eller i Logistikkompagniets lagerfaciliteter bistår vi med viden, ledelse og ressourcer, der forøger produktiviteten, forbedrer kvaliteten og nøjagtigheden – og endelig målrettet bidrager til at optimere hele værdikæden.

I får dermed en leverandør, der opererer i jeres systemer og faciliteter og på jeres præmisser. Samtidig har vi altid øje for fejlreduktion, løbende benchmark på kosteffektivitet samt fuld transparens over driftsomkostningerne.

Blandt vores kunder er bl.a. Carl Ras, L´Oréal, IDDesign, Orkla, Nilfisk, PostNord, Reitan Distribution og Stålfors. Vores kunder udtrykker meget stor tilfredshed og vi ved, at vi dækker et vigtigt behov for fleksibel og resultatbetalt logistikservice. Vi arbejder ganske enkelt ud fra omhu og med høj resultat-orientering.

Vores teamwork indadtil gør, at vi altid kan løse opgaver hurtigt og med høj kvalitet inden for adskillige brancher. Vi lægger stor vægt på at være brobyggere og skabe netværk til gavn for alle parter. Derfor kan vi ofte hjælpe med alle typer ”skæve” eller særlige behov: Hvis ikke vi har kompetencen i huset, henviser vi hellere end gerne til en kvalificeret person i vores omfattende netværk – til uformel eller professionel sparring.

Vores vision er: ”At være markedets mest foretrukne leverandør af fleksibel inhouse lagerlogistik, som enhver kunde med eget lager kan ønske sig”.

Logistikkompagniet ønsker at være kundens foretrukne leverandør af in-house lager logistikydelser.

Logistikkompagniet konverterer kundens faste lageromkostninger til variable, værdiskabende og salgsunderstøttende aktiviteter, der giver kunden mulighed for at fokusere på deres kernekompetence.

– Jan Dewald Hansen, adm. Direktør og medejer, Logistikkompagniet

VORES VÆRDIER

VORES VÆRDIER

Vi er åbne og siger tingene, som de er

Vi respekterer hinandens forskelligheder

Vi giver hinanden plads

Vi skal til stadighed dygtiggøre os gennem ekstern og intern uddannelse

Vi hjælper hinanden til at nå vores fælles mål

Vi støtter op om hinanden og hjælpes ad med at skabe god energi og et godt arbejdsmiljø

Vi nyder de synergieffekter mangfoldigheden i vores arbejdsstyrke tilvejebringer i hverdagen

Vi er åbne og siger tingene som de er

Vi respekterer hinandens forskelligheder

Vi giver hinanden plads

Vi skal til stadighed dygtiggøre os gennem ekstern og intern uddannelse

Vi hjælper hinanden til at nå vores fælles mål

Vi støtter op om hinanden og hjælpes ad med at skabe god energi og et godt arbejdsmiljø

Vi nyder de synergieffekter mangfoldigheden i vores arbejdsstyrke tilvejebringer i hverdagen

PRISER OG ANERKENDELSE

Som en del af vores virksomhedsfilosofi arbejder vi målrettet på at inkludere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Vores kompetente og erfarne teams har stor succes med at inkludere disse, og sammen skaber vi stærke, fleksible og stabile løsninger for vores kunder. Blandt disse er L’Oreál, IDDesign, Carl Ras, Nilfisk, Orkla, Ford Motor Company, Postnord og Strålfors.

Logistikkompagniet fik i 2016 overrakt CSR People Prize Award i 2016 samt Greve Erhvervspris 2015 som henholdsvis anerkendelse af en stærk og bemærkelsesværdig indsats for at inkludere svage borgere på arbejdsmarkedet samt for at fastholde en høj vækst og kundeportefølje i markedet. Herudover har virksomheden vundet Børsen Gazelle Pris i 2014.

Kombinationen af innovative og veldokumenterede logistikkoncepter og en bevidst indsats for det rummelige arbejdsmarked har i 2015 medført en millioninvestering fra Den Sociale Kapitalfond. En investering, som både skal bidrage til udvikling af forretningen – og fortsætte med tiltag, der bidrager til et mere rummeligt arbejdsmarked.

I 2018 vandt Logistikkompagniet endnu engang CSR People Prize. Det var 20. gang at prisen skulle uddeles. Grundet jubilæet var det en særlig jubilæumspris, hvor kriteriet for nominering var at man skulle være blandt tidligere vindere eller nominerede. Det vil sige at vinderen var ”vindernes vinder” gennem 20 år. Første gang Logistikkompagniet vandt prisen var i 2016.

Adm. direktør Jan Dewald Hansen overrækker Logistikkompagniets SCM-pris til operations manager i Unibluk A/S, Penille Kryger, sammen med studieleder på CBS, Aseem Kinra.
Supply Chain Management handler om skabe værdi. Det handler om, hvordan vi flytter varer fra ét sted til et andet. Og så handler det om menneskelig forståelse. Og for 5. år i træk anerkender Logistikkompagniet den dimittend, der har opnået årgangens højeste karaktergennemsnit på HD SCM – en 2-årig uddannelse i Supply Chain Management på CBS. I år går anerkendelsen for den ekstraordinære indsats til den 42-årige hollandsk-danske Robert van der Valk for et karaktergennemsnit på 10,8. På billedet er Robert flankeret af Jan Dewald Hansen, Adm. direktør og medejer af Logistikkompagniet samt Aseem Kinra, Lektor og studieleder ved CBS.

Læs mere om prisen og vores engagement i CBS her

Adm. direktør Jan Dewald Hansen overrækker Logistikkompagniets SCM-pris til operations manager i Unibluk A/S, Penille Kryger, sammen med studieleder på CBS, Aseem Kinra.
Adm. direktør Jan Dewald Hansen overrækker Logistikkompagniets SCM-pris til operations manager i Unibluk A/S, Penille Kryger, sammen med studieleder på CBS, Aseem Kinra. Prismodtageren er her flankeret af sin mand Nicklas Kryger, der er supply chain manager i Estée Lauder samt deres 7 måneder gamle søn Jonathan.

Læs mere om prisen her

Vinder af


 

certifikater

 

 

Grøn Smiley

Hos Logistikkompagniet arbejder vi for at sikre vores medarbejdere et godt arbejdsmiljø, både psykisk og fysisk. Denne indsats har ført til glade medarbejdere og en Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet.
Se rapport

Fødevaregodkendt

Se Fødevarestyrrelsens rapport her
Findsmiley.dk

GDP kompetencer

Hos Logistikkompagniet har vi GMP- og GDP-uddannede medarbejdere og har derfor tilladelse til håndtering af lægemidler. Vores personale og ledere er dermed kvalificeret til at sikre, at distribution af lægemidlerne og lagerbetingelserne lever op til de anviste krav – både under opbevaring og transport.

Forside

Nyheder

Referencer