Om Logistikkompagniet

Viden, ledelse & ressourcer til inhouse lagerlogistik

Hos Logistikkompagniet leverer vi professionelle og fleksible bemandingsløsninger inden for lager og logistik. Vores kernekompetence er inhouse lagerlogistik – det har vi arbejdet med siden 2009.

I kundens egen lagerfunktion bistår vi med viden, ledelse og ressourcer, der forøger produktiviteten, forbedrer kvaliteten og nøjagtigheden – og endelig målrettet bidrager til at optimere hele værdikæden.

I får dermed en samarbejdspartner, der opererer i jeres systemer og faciliteter og på jeres præmisser. Samtidig har vi altid øje for fejlreduktion, løbende benchmark på kosteffektivitet, samt fuld transparens over driftsomkostningerne.

Logistikkompagniet i tal

Kunder
+ 0
Medarbejdere
+ 0
Kunde-tilfredshedsscore
0

(skala fra 1-5)

Medarbejdertilfredshed
0

(skala fra 1-4)

interim projekter
LK-Lager-billeder-10-lav.jpg

Vores vision & mission

Logistikkompagniet ønsker at være kundens foretrukne leverandør af in-house lager- og logistikydelser.

Logistikkompagniet konverterer kundens faste lageromkostninger til variable, værdiskabende og salgsunderstøttende aktiviteter, der giver kunden mulighed for at fokusere på deres kerneforretning.

Vores værdier

Vi er certificeret

ISO9001_2.jpg
Arbejdstilsynes-groen-smiley1.png

Mød os

Logistikkompagniet arbejder i partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – kunden opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og kan fokusere på deres kerneforretning.

Vi støtter

Kontakt os