Dine faciliteter - vores medarbejdere

Fuldt outsourcet lagerbemanding

Sådan starter vi et samarbejde

Samarbejdsmodel ved outsourcet lager

Med fuldt outsourcet lagerbemanding kan du have fokus på din kerneforretning. Et samarbejde med Logistikkompagniet giver høj skalérbarhed og fleksibilitet med aktivitetsbaserede omkostninger, hvor der er mulighed for enhedsafregning.

01

Plan

Opbygning af team/Overtagelse af medarbejdere - kvalitetssikring af driften.

Opstart

Opstart, kvalitetscheck, mapping af eksisterende processer - forbedringsidentifikation

02

ISO / LEAN

Løbende forbedringer, herunder LEAN aktiviteter, forberedelse til overgang til enhedsafregning.

03

Enhedsafregning

Mulighed for overgang til enhedsafregning på en service level aftale med indbyggede incitamenter til fælles gevinst på løbende forbedringer.

04

Har du nogle spørgsmål?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet
outsourcet lager

Hvorfor skal du vælge os

Med fuld outsourcing af lagerbemandingen på lageret opnår du mulighed for fokus på kerneforretningen. Vi arbejder direkte i dit eget IT-system, egne bygninger og egne processer.

Ved at have outsourcet vores lager til Logistikkompagniet har vi effektiviseret og sparer derved ressourcer. Både på løn, men også på oplæring og rekruttering. Jeg betaler kun for de ressourcer, jeg bruger og ikke for dem, jeg har til rådighed.
Jan Ullstad
CFO, Illum