Fuldt outsourcet lagerbemanding

Illum

Logistikkompagniet fungerer som en integreret del af organisation

I Illum havde vi brug for fleksibel arbejdskraft, for vores hus er sæsonbetonet, og fordi jeg samarbejder med Logistikkompagniet, kan jeg skrue op og ned i peak perioder.

Samtidig skal jeg ikke fastholde nogle medarbejdere i perioder, hvor jeg ikke har arbejde til dem, for det er stort set umuligt, så ved at have outsourcet til Logistikkompagniet har vi effektiviseret og sparer derved ressourcer. Både på løn, men også på oplæring og rekruttering. Jeg betaler kun for de ressourcer, jeg bruger og ikke for dem, jeg har til rådighed. Vi har hele tiden haft fokus på, at vi skulle sikre sammenhængskraften og reducere ressourcerne i hele kæden, og da vi blandt andet havde et ønske om, at varerne blev sorteret efter etage, så blev det imødekommet, og det havde stor effekt.

Hvis der er sygdom, så er det ikke ”mit problem” – men Logistikkompagniets. Det er deres hovedpine at sikre, at der står de folk på lageret, vi har aftalt, og det har der hver gang gjort.

Da logistikkompagniet arbejder i vores system har vi undgået fordyrende integration og sikret en bedre procesforståelse og kommunikation for begge organisationer.

Overordnet set kan man sige, at vores samarbejde er funderet i, at vi sammen skal være mere effektive, og for os virker Logistikkompagniet som en integreret del af organisationen. Vores fælles agenda er jo at effektivisere hele processen, og det er både Logistikkompagniet og vi gode til. Ikke mindst sammen.

Jan Ullstad
CFO - Illum

Skal vi starte et samarbejde?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Andre cases