Selvbærende teams

Davidsen

Logistikkompagniet, er for os en meget fleksibel og effektiv løsning

Hos Davidsen er vi meget præget af sæsonudsving, og til at bistå os med at løse de udfordringer, det kan give, har vi et selvkørende aftenhold fra Logistikkompagniet. Et set up, der giver os stor fleksibilitet til at trække på ekstra ressourcer, når vores ordrebog kræver det. I kortere og længere perioder.

Under Covid19 fik vi pludselig rigtigt travlt, og vi stod i en situation, hvor vi havde svært ved at imødekomme efterspørgslen. Logistikkompagniet trådte til og sikrede os de fornødne ekstra hænder, og dertil kan jeg så tilføje, at det er erfarne hænder. Det gør en stor forskel, at det er folk, der er vant til at arbejde på lager.

Vi har fast et aftenhold fra Logistikkompagniet, som for os er en meget fleksibel og effektiv løsning, der samtidig sparer os for omkostninger – også med HR-briller. Vi skal ikke hyre og fyre medarbejdere i takt med sæsonerne, men kan i stedet skrue op og ned på antallet af engagerede kollegaer fra Logistikkompagniet, for det er det, vi føler, de er. Aftenholdet er blevet oplært af dagholdet, og derfor er der en god følelse af samhørighed blandt alle vores lagerfolk.

Søren Husum
Logistikchef, Davidsen

Skal vi starte et samarbejde?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Andre cases