Fuldt outsourcet lagerbemanding

Sportmaster

Vi har fået præcis den fleksible løsning, jeg havde håbet på.

Vi havde brug for en samarbejdspartner, der kunne håndtere vores reklamationsvarer fra butikkerne, og som samtidig kunne se på processen med nye øjne, så det blev en mere smidig proces.

Logistikkompagniet har været rigtigt gode at sparre med, og de har virkelig været gode til at lytte til, hvad vi har brug for og efterfølgende imødekommet det med en rigtig god løsning. De har overholdt alle aftaler, og vi har en haft gnidningsfri overgang, mens de også efter implementeringen løbende har fulgt op.

I Sportmaster har vi fået et set up, der fungerer. Varerne hober sig ikke op, og opgaven bliver løst planmæssigt. Jeg slipper for den daglige drifts- eller ressourceplanlægning. Det håndterer Logistikkompagniet.
– Jeg har fået præcis den fleksible løsning, jeg havde håbet på.

Logistikkompagniet har udover at løse den store opgave med reklamationsvarer også givet mig en tryghed at vide, at vi har nogen at trække på i tilspidsede situationer, hvor der er brug for flere hænder og hurtig udrykning.

Brian Christensen
Head of Supply Chain & Logistics, Sportmaster

Skal vi starte et samarbejde?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Andre cases