Fleksibel bemanding

Orkla Health

Lagerprocessen er blevet nemmere og hurtigere

Den måde, vi havde valgt at outsource displaypakningen på var ikke den rette løsning på det tidspunkt, hvor vores lagre lå spredt. Vi havde svært ved at få et samlet overblik over de forskellige lagre, ligesom vi oplevede mange fejlpakninger, da vi ikke selv var inde over processen, og så havde vi høje transportudgifter, da produkterne skulle fragtes mellem de forskellige lagre for at blive ompakket. Derfor gik vi på jagt efter anden og mere holdbar løsning.

En klar fordel in-house løsningen er, at vi kan følge med i den løbende proces. Vi har en god dialog med LogistikKompagniets medarbejdere, hvilket er særligt vigtigt, når der opstår tvivlsspørgsmål. I lagerhåndtering skal der ofte reageres hurtigt, og derfor gør det processen nemmere og hurtigere, at vi er så tæt på arbejdsprocessen som muligt. Det giver samtidig et bedre overblik og dermed en bedre styring af lageret.

Casper Sjögren
Logistikchef, Orkla Health

Enhedsafregning gør os mindre sårbare

Når vi betaler enhedsafregning frem for timepris, gør det os mindre sårbare i og med, at vi betaler for det arbejde, der bliver lavet. Dermed slipper vi for ubehagelige ekstraregninger, som giver ro på. Samtidig har vi en fleksibilitet i aftalen med LogistikKompagniet, der giver bedre økonomi og langt bedre produktionsstyring

Casper Sjögren
Logistikchef, Orkla Health

Skal vi starte et samarbejde?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Andre cases