Fuldt outsourcet lagerbemanding

Elma Instruments

Med Logistikkompagniet har vi fået en partner internt i huset

Elma Instruments er skandinaviens største distributør af test- og måleudstyr til håndværkerindustrien.

Med en årlig omsætning på mere end 200 Mio. kr. og en gennemsnitlig pris på et måleinstrument på ca. 2.000 kr. Så går der over 100.000 varer ud af vores lager hver eneste år. Det kræver, at der er styr på logistikken og derfor har vi valgt et samarbejde med Logistikkompagniet på vores centrallager i Danmark. 

Logistikkompagniet giver os en fleksibilitet. Vi kan skalerer op, få flere medarbejdere ind når der er travlt og vi kan skalere ned i ferieperioder. Fuld fleksibilitet giver os et super effektivt lager. Med Logistikkompagniet har vi fået en partner internt i huset. Det betyder at Elma stadigvæk har fuld kontrol over lageret – et lagerhotel eller lignende vil aldrig fungere for Elma Instruments. Vi forventer også vækst i Elma Instruments i de kommende år. Der bliver Logistikkompagniet med sikkerhed en vigtig brik. Derfor kan jeg varmt anbefale et samarbejde med Logistikkompagniet.

Lars Bendixen
Adm. direktør - Elma Instruments

Skal vi starte et samarbejde?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Andre cases