Interim projekt

Ford

Logistikkompagniet har ydet den bedste service

Det udslagsgivende for, at vi vælger at indgå samarbejde med Logistikkompagniet på implementeringen af vores lagerstyringssystem er virksomhedens specialistkompetencer inden for lager- og logistikhåndtering

Logistikkompagniet har således på bedste vis stået for ansættelser af nye konsulenter til projektet og har altid ydet FORD og mig den bedste service. De formår til fulde at være en fuldt integreret del af virksomheden i det omfang og i den periode, vi har behov for det.

Helle Mathiasen
Supervisor og Marketingchef, Ford

Implementering af SPRINT

Med implementeringen af SPRINT-lagerstyringssystem oplever såvel vi som forhandlerne, at det har en positiv indflydelse på kundetilfredsheden. Ydermere er det for os en kæmpe cadeau, at forhandlerne stoler så meget på systemet, at mange ønsker en komplet implementering på samtlige reservedele. At de både ser og oplever, at de har fået frigivet tid til at fokusere på udviklingen af deres forretning.

Skal vi starte et samarbejde?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Andre cases