Et uprøvet logistik-setup bliver en succes
Logistikkompagniet har været med os på en jomfrurejse. Et af vores nye koncepter handler nemlig om at levere 100 % friske fødevarer til detailhandlen. Fødevarer, som er produceret og solgt til slutbrugeren inden for samme døgn. Denne form for logistik er uprøvet i Danmark, hvilket i sig selv gør det til en udfordrende opgave. Det har imidlertid ikke afskrækket Logistikkompagniet, som har bakket op om Frisk-konceptet fra start.
Fordi vi møder det største forbrug af convenience-food i og omkring hovedstadsområdet, har vores behov for logistik i første omgang centreret sig omkring dette område, da det er essentielt for Frisk-konceptet, at vi er så tæt på slutbrugeren som muligt. Hos Reitan Distribution har vi allerede kølefaciliteter til rådighed i hovedstaden, men ønsker imidlertid ikke selv at afsætte de menneskelige ressourcer, det kræver, at lede drift og distribution i og omkring kølelageret. Vi ser det derfor som den mest rentable løsning at outsource disse opgaver