Reitan-lager-bemanding

Logistikkompagniet konsoliderer forretningen og ruster op på hjemmebanen

Efter en årrække med aktiviteter udelukkende i Jylland og på Sjælland, ruster Logistikkompagniet nu op på hjemmebanen, hvor et stærkt øget aktivitetsniveau og et nyt hovedkvarter markerer en ny begyndelse på Fyn.

Det fortæller ejer og administrerende direktør Jan Dewald Hansen i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for 2023, der viser et positivt resultat før skat på godt 800.000 kroner, efter en periode med en række effektiviseringstiltag.

“Vi har strammet op på driften og nedbragt personaleomkostningerne. Så nu er vi klar til at give den gas på Fyn. Vi er blandt andet langt i dialogen med en række fynske virksomheder, der har vist interesse for, at vi bemander og driver deres lager på vores adresse, og derfor flytter vi til nye lokaler på Lind Hansens Vej 1. maj, hvor vi får mulighed for at tilbyde lagerhotel og -drift i mindre omfang,” siger Jan Dewald Hansen, der understreger, at fokus også på Fyn vil være at være kundens interne logistikpartner:

“Vores forretning er bygget op på den måde, at vi opbygger, leder og bemander lagre hos virksomheder, der enten ikke selv ønsker at drive den funktion, eller hos virksomheder, der har behov for fleksibilitet. Det betyder, at vi stiller de folk til rådighed, som der er brug for. Om behovet er en mand eller 20 mand om ugen, så er det dét, som kunden betaler for. Det betyder også, at vi gerne skal have flere opgaver, for at opnå den stordriftsfordel, som vi har brug for. Vi er allerede konsolideret i Jylland og på Sjælland og derfor var det et naturligt næste skridt for os at fokusere på vores egen hjemmebane,” konstaterer Jan Dewald Hansen.

Tre positive år på stribe

Det positive regnskab betyder, at Logistikkompagniet har leveret plus tre år i træk, og Jan Dewald Hansen understreger, at han har store forventninger til ordretilgangen i de kommende år.

“Vi har en fin portefølje af faste samarbejdspartnere, og en stor del af vores vækst er netop kommet til os gennem deres anbefalinger, så helt grundlæggende er det min fornemmelse, at jo bedre vi gør det, jo mere travlt får vi. Når vi går ind på det fynske marked nu, skyldes det i høj grad, at efterspørgslen efter vores ydelser er stigende her, og det er også medvirkende til min optimisme,” fortæller Jan Dewald Hansen, der blandt andet kan tælle meget forskellige virksomheder som Davidsen, Hummel, Illum, Danske Hospitalsklovne, DLG, Flügger og Simply Chocolate blandt kunderne.

”På papiret er det meget forskellige virksomheder, men for os er det grundlæggende samme opgaver, selvom det naturligvis gribes forskelligt an fra sted til sted: Vi holder styr på lageret, og så sørger vi for, at de medarbejdere, som kunderne møder, er topkvalificerede til at løfte opgaverne.”

Nye opgaver kræver flere hænder

Til forskel fra vikarløsninger, serviceres Logistikkompagniets kunder af en fast medarbejderskare, hvor gennemsnitsancienniteten er på godt fire år, og flere har videreuddannet sig på området.

”Vi har nogle krævende kunder, og derfor er det også vigtigt for os, at vi kan tilbyde stabil og veluddannet arbejdskraft, så vi tager opkvalificering af de ansatte meget seriøst.  Vi har blandt andet haft en del gennem lærlingeordningen, hvor vi uddanner de ansatte som lager- og logistikoperatører. Det er en fed måde at få nye folk ind på, og det er medvirkende til en høj loyalitet, så det gør vi alt det, vi kan,” konstaterer Jan Dewald Hansen, der forudser markant flere MUS-samtaler i fremtiden.

”I dag beskæftiger vi knap 100 ansatte over hele landet, men mit gæt er, at vi føjer 10-20 fynske lønnumre til i år til at dække vores nye opgaver. Vi har allerede haft en del forespørgsler, så jeg er overbevist om, at vi også kan finde de rette folk hér,” konstaterer direktøren.

Flere nyheder

Har du nogle spørgsmål?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Kontakt os