Edit-søren-og-jan-web

Logistikkompagniet opruster salgsorganisationen

Odense 1. maj: Stor travlhed og ditto kundefremgang betyder, at Logistikkompagniet har valgt at styrke og professionalisere salgsorganisationen ved ansættelse af Søren Christensen, der tiltræder 1. juni salgschef.

“Vi har haft et højt aktivitetsniveau i år, hvor der er kommet mange nye kunder til. Og da glade kunder som bekendt er de bedst tænkelige ambassadører, er min telefon ikke stille ret længe ad gangen,” siger administrerende direktør Jan Dewald Hansen, som ser frem til opbakningen på salgsfronten, hvor der i indeværende år blandt andet er kommet en række nye kunder til på Fyn, hvor Logistikkompagniet har hovedkontor.

“Søren kommer fra en lignende stilling, og han har god kundepleje solidt lejret på rygraden, så vi har høje forventninger til vores samarbejde. Det betyder blandt andet, at vi endnu hurtigere kan udarbejde skræddersyede tilbud til de mange interesserede kunder, der for eksempel har interesse i at udlicitere hele deres lagerdrift eller blot ønsker at skrue op for bemandingen i deres travle perioder,” fortæller Jan Dewald Hansen.

Tæt samarbejde om de rigtige løsninger

Foruden ansvar for opsøgende salg vil en stor del af Søren Christensens arbejdsdag gå med at sikre, at Logistikkompagniet også i fremtiden kan levere relevante løsninger, der forbedrer kundernes forretningspotentiale.

“Det vigtigste i vores model er, at vores løsning altid er bedre og mere fleksibel end alternativerne. Det betyder også, at vi forpligter os også til at være nyskabende i forhold til, hvordan man griber de logistiske udfordringer an. Derfor er en stor del af Sørens rolle, at han på vegne af kunderne skal holde øje med nye trends og tiltag, så vi holder os i front på markedet,” siger Jan Dewald Hansen, der også glæder sig til de forbedrede muligheder for intern sparring.

“Søren er en superstærk profil med et stort netværk. og han har allerede en masse erfaringer fra erhvervslivet, som vi kan drage nytte af med det samme, når vi skal udvikle vores løsninger, så de matcher alle tænkelige udfordringer, som virksomhederne står overfor, når det handler om logistik- og lagerarbejde. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, og jeg er overbevist om, at vi får endnu mere travlt i Logistikkompagniet fremover,” lyder det fra Jan Dewald Hansen, som suppleres af sin kommende kollega:

“Jeg har altid sat stor pris på en tæt dialog med kunderne, hvor vi i fællesskab udtænker løsninger, der kan flytte noget på den ene eller den anden måde, og det er der rig mulighed for hos Logistikkompagniet. Samtidig har jeg i mange år haft min gang i og set mange forskellige typer virksomheder, så jeg er også overbevist om, at jeg har mange gode idéer, der venter på at blive ført ud i livet,” siger Søren Christensen.

Flere nyheder

Har du nogle spørgsmål?

Vi arbejder med partnerskaber og er dermed ”totalleverandør” af outsourcet lagerbemanding – din virksomhed opnår fleksibilitet, effektivitet og aktivitetsbaserede omkostninger, og du kan derfor fokusere på din kerneforretning.

logistikkompagniet

Kontakt os